Chestionar Satisfactie

Stimate pacient,


Spitalul General CF Galați/Secția Exterioară cu Paturi CF Buzău, realizează un sondaj de opinie în rândul pacienţilor internaţi cu privire la calitatea serviciilor oferite în cadrul unităţii noastre. Acest demers se derulează periodic în cadrul spitalului nostru şi are ca obiectiv îmbunătăţirea comunicării cu pacienţii şi creşterea calităţii serviciilor oferite în cadrul spitalului.

Având în vedere calitatea dumneavoastră de pacient, vă prezentăm în cele ce urmează o serie de drepturi şi obligaţii ce vă revin conform legislaţiei în vigoare, cu scopul de a vă informa cu privire la aceste aspecte importante pentru dumneavoastră.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţiile referitoare la drepturile şi obligaţiile ce vă revin în calitate de pacient sau de asigurat şi să completaţi chestionarul anexat. La externare, vă rugăm să depuneţi chestionarul completat în urna special amenajată.

Atenţie! Opiniile exprimate de dumneavoastră în cadrul chestionarului trebuie să se refere doar la această internare.

Modalitatea de răspuns este de a încercui, la fiecare întrebare, cifra care corespunde răspunsului cel mai apropiat opiniei dumneavoastră. Fiecare linie din tabel reprezintă o întrebare şi necesită un răspuns.

Acest chestionar este confidenţial şi anonim şi vizează doar prelucrări statistice care au ca obiect înţelegerea opiniilor pacienţilor cu privire la calitatea serviciilor din spital.

Descarca chestionarul in format DOC

Cat de multumit sunteti, in general, de?


Cat de multumit ati fost de ... ?In ce masura urmatoarele afirmatii despre medicul care v-a tratat sunt adevarate?

In ce masura urmatoarele afirmatii despre asistentele medicale/asistentii medicali sunt adevarate?

In ce masura ati fost informat sau vi s-au explicat de catre personalul medicosanitar despre ...?Pe perioada internarii


Cum apreciati, din punctul de vedere al confortului, urmatoarele conditii din spital?
Carui personal ati oferit din propria initiativa bani sau alte atentii ca recunostinta pentru modul in care ati fost ingrijit?
Vi s-au cerut, intr-un fel sau altul, bani sau atentii de catre personalul spitalului?